Yritys

Viihdemixeri on perustettu vuonna 2000. Se oli luonteva jatkumo ohjelma-alalla toimimiselle vuodesta 1990, jolloin toiminta perustui lähinnä tanssiorkestereiden ja Dj-palveluiden myyntiin, karaokea ei vielä ollut. Olin sitten tietenkin karaokessa mukana ensimmäisten joukossa ihan ysärin alussa, kun se rantautui Suomeen. Olen tykännyt hommasta ja työllistänyt henkilöstöä kerralla yhdestä kymmeneen. 

Toivon meidän työntekijöiden olevan motivoituneita ja ennen kaikkea ammattitaitoisia – siksi järjestämme koulutuksia säännöllisesti. Toivon sen näkyvän osaamisena, taitona ja asenteena keikkapaikoilla.

– Esa (yrittäjä)

Hae meille töihin oheisella lomakkeella!


 

TEITÄ PALVELEE 

ESA

Viihdemixerin pääpahis, joka paperitöiden lisäksi kuskailee laitteita ja hoitaa asiakaskontaktit.

SANNA

X Factorista tuttu moottoriturpa Sana juontaa tapahtumia ja karaokea asenteella ja energialla. Myös Sanan keikat meidän kautta!

LEILA

Yli kymmenen vuoden kokemuksella karaokea juontava laulajatalentti pistää bileet pystyyn myös DJ-keikoilla. 

EKI

Äänitekniikan velho, jolla on monta rautaa tulessa. Handlaa livemiksaukset, DJ – ja karaokekeikat kuin laitteiden kasaukset. 

MIRO

Porukan ilopilleri on liekeissä DJ-tiskin takana, mutta vetää suurella sydämellä myös karaokeillat ja nauttii laulamisesta. 

TOMPPA

Radio Pookin taajuuksilta tuttu ääni juontaa ammattitaidolla ja rennolla otteella karaoket kuin muutkin tapahtumat.

MARKKU

Pitkän linjan DJ soittelee erilaisissa kinkereissä, sekä hoitaa karaokeisäntänä lauluillat perinteisellä meiningillä.

MILLA

Laulamista vuosia harrastanut kultakurkku juontaa karaokea ja palvelee rempseällä otteella.

ANNU

Naurua, laulua ja hauskanpitoa tarjoileva tuore karaoke-emäntä.

 

”Tavoitteemme on luoda laadukasta ohjelmaa ravintoloihin ja tapahtumiin. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti, ja pidämme riman korkealla. Meille on tärkeintä, että musiikki soundaa hyvältä ja asiakkaat viihtyvät.”