Palvelut

KARAOKE

Karaoke on tarkoitettu kaikille laulutaidosta huolimatta. Se on hetki, jolloin laulaja on superstara. Me teemme kaikkemme, jotta laulajalla on paras mahdollinen fiilis olla estradilla. Meiltä löytyy tuhansia karaokekappaleita ja energiset juontajat. Meiltä voit tilata koko karaokepaketin laitteineen tai vaan pelkän juontajan.

DJ

Jokaisen jalka alkaa vipattamaan jossain kohti iltaa, ja mikä kohottaa biletunnelmaa paremmin kuin DJ! Laajat kappalevalikoimat kuumista uutuuksista kasariin tarjoavat jokaiselle jotakin ja mahdollistavat toivekappaleiden soittamisen. Meiltä saat koko paketin laitteineen ja valoineen tai vaan pelkän soittajan.

GLOW PARTY

Kauttamme saa myös Glow partyt eli hohtobileet. Tila pohjavalaistaan UV-valoilla ja tanssilattian ympärille kasataan paljon valokalustoa, sekä led-valoin tehostetut pystysavukoneet. Asiakkaille jaetaan UV-rannekkeet ja ihoa koristellaan UV-maaleilla. DJ soittaa kuumimpia hittejä koko illan valojen räiskyessä.

ERIKOISEFEKTIT

Tarjoamme yhteistyössä Efektiapajan kanssa erikoisefektejä, jotka nostavat hetkessä tapahtumasi täysin uudelle tasolle. Meiltä löytyy mm. kylmäkipinäkoneita, confetti – ja saippuakuplakoneita, sekä pysty – ja kylmäsavukoneita. 

Efektit sopivat moneen, esim. morsiusparin poistuessa kirkosta ammutaan saippuakuplia tai confettia. Urheilujoukkueen sisäänmenoa kehystää kylmäkipinä – tai pystysavukoneet. Bändin esiintymisen viimeistelee kylmäkipinäkoneet ja confetit. Efektit sopivat upeasti myös videotuotantoihin ja promokuviin.

Kylmäkipinäkoneet. Kuva: Ville Tarhala

LAITEVUOKRA

Meiltä saat karaoke-, äänentoisto- ja valolaitteita pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin. Kuskaamme laitteet paikalle, asennamme ne ja tarvittaessa opastamme käyttämään niitä. Meiltä on mahdollista vuokrata pelkkä karaoketietokone tai kokonainen karaokepaketti äänentoisto – ja valolaitteineen. Myös bändien esiintymiseen, DJ-käyttöön, kuulutuksiin ja puhetilaisuuksiin löytyvät sopivat laitteet. 

ESIINTYJÄT JA JUONTAJAT

Voit tilata meiltä tunnelmaa kohottavan tapahtumajuontajan tai livemusiikkia toiveidesi mukaan cover-bändeistä isompiin nimiin, rockista kevyeen musiikkiin. Toimimme yhteistyössä useiden artistien ja bändien kanssa löytäen takuulla tapahtumaasi sopivan vetonaulan. 

VALMIIT BILEPAKETIT

Juhlat tulossa, mutta ei aikaa keskittyä ohjelman suunnitteluun? Ei hätää! Tilaa meiltä valmis bilepaketti, joka sisältää esiintyjän, karaoken/dj:n ja laitteiston. Sopii niin yksityistilaisuuksiin, yritysjuhliin kuin yleisötapahtumiin. Valitse mieleinen artisti kolmesta vaihtoehdosta tai kysy tarjousta useamman artistin esiintymisestä. Sanan ohella saatavilla myös hohtobileet.

Sampo Salmela on oululainen laulaja-lauluntekijä, jonka pop-musiikki yhdistää elämän iloja ja suruja. Sampo keikkailee kitaransa kanssa ja esittää myös suomenkielisiä covereita.

Maya Paakkari on rock-kuningatar, jonka omalaatuinen soundi ja rokkiasenne eivät jätä ketään kylmäksi. Mayalla on useita eri kokoonpanoja, joista voit valita tapahtumaasi sopivan.

Sana on urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä artisti, jonka lavakarisma ja hittipotentiaalia potkivat kertosäkeet iskevät jokaisen ihon alle. Sanan keikoilla nähdään valoshown lisäksi erikoisefektejä.

JUHLAKOKONAISUUDET

Olemme räätälöineet yhteistyössä Sointukäännöksen kanssa erilaisia juhlakokonaisuuksia sisääntulon pianomusiikista aina loppuillan kinkereihin. Saat meiltä siis kerralla juhliisi koko ohjelman.

Pystysavukoneet. Kuva: Ville Tarhala