Palvelut

KARAOKE

Karaoke on tarkoitettu kaikille laulutaidosta huolimatta. Se on hetki, jolloin laulaja on superstara. Me teemme kaikkemme, jotta laulajalla on paras mahdollinen fiilis olla estradilla. Meiltä löytyy tuhansia karaokekappaleita ja energiset juontajat.

”Mielestämme jokainen tapahtuma kaipaa ammattitaitoisen karaokevetäjän, joka keskittyy miksaamaan laulua ja palvelemaan karaokekansaa. Meiltä löytyy rautaiset ammattilaiset tätä varten, joita koulutamme tasaisin väliajoin.”

Tiesitkö?

Karaoke on Japanista alkunsa saanut amatööriviihteen muoto. Sana karaoke tulee japanin kielen sanoista kara (tyhjä) ja ōkesutoran (orkesteri) ensimmäisestä tavusta. Paremmin suomennettuna Karaoke voidaan suomentaa ’Vokaaliton orkesteri’ tai ’Vokaaliton soitto’.

Karaokea lauletaan karaokeäänitteeltä tulevan tekstin ja musiikkitaustan mukaan, ja sen kulkua ohjaa karaokejuontaja, jonka pääasiallinen tehtävä on kutsua laulajat vuorollaan laulamaan. Tavallisesti karaokejuontajan tehtäviin kuuluu myös miksaus ja muu karaoketapahtuman tekninen toteutus.

[Lähde: Wikipedia]

DJ

Jokaisen jalka alkaa vipattamaan jossain kohti iltaa, ja mikä kohottaa biletunnelmaa paremmin kuin DJ! Laajat kappalevalikoimat kuumista uutuuksista kasariin tarjoavat jokaiselle jotakin ja mahdollistavat toivekappaleiden soittamisen.

”Mielestämme jokaisesta tilasta voi taikoa yökerhon muutamaksi tunniksi, kun puikoissa on asiansa osaava soittaja, joka lukee bilekansaa ja paukuttaa kovimmat hitit kehiin juuri silloin kun niitä kaivataan.”

Tiesitkö?

DJ on lyhenne englannin kielen sanoista disc jockey, suomeksi usein tiskijukka tai levyjuontaja.

DJ:n tehtävä on huolehtia yleisön viihtymisestä. Toimenkuva riippuu siitä missä musiikkia soitetaan; esimerkiksi ravintolassa pääpaino on koko yleisön viihtyvyydellä, joten soittolistan tulee olla monipuolinen ja soittaa toivekappaleita. Myös ns. ”yleisön lukeminen” on tärkeä DJ:n taito, eli täytyy osata lukea ihmisten liikettä ja eläytyä sen mukaisesti.

[Lähde: Wikipedia]

GLOW PARTY

Uutena tarjoamme Glow partyt eli hohtobileet. Ravintola pohjavalaistaan UV-valoilla ja tanssilattian ympärille kasataan paljon valokalustoa, sekä led-valoin tehostetut pystysavukoneet. Asiakkaille jaetaan UV-rannekkeet ja ihoa koristellaan UV-maaleilla. DJ soittaa kuumimpia hittejä koko illan valojen räiskyessä.

ESIINTYJÄT JA JUONTAJAT

Voit tilata meiltä tunnelmaa kohottavan tapahtumajuontajan tai livemusiikkia toiveidesi mukaan cover-bändeistä isompiin nimiin, rockista kevyeen musiikkiin. Toimimme yhteistyössä useiden artistien ja bändien kanssa löytäen takuulla tapahtumaasi sopivan vetonaulan. 

LAITEVUOKRA

Meiltä saat karaoke-, äänentoisto- ja valolaitteita pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin. Kuskaamme laitteet paikalle, asennamme ne ja tarvittaessa opastamme käyttämään niitä. Meiltä on mahdollista vuokrata pelkkä karaoketietokone tai kokonainen karaokepaketti äänentoisto – ja valolaitteineen. Myös bändien esiintymiseen, DJ-käyttöön, kuulutuksiin ja puhetilaisuuksiin löytyvät sopivat laitteet.

JUHLAKOKONAISUUDET

Tarjoamme yhteistyössä Sointukäännöksen kanssa erilaisia juhlakokonaisuuksia sisääntulon pianomusiikista aina loppuillan kinkereihin. Saat meiltä siis kerralla juhliisi koko ohjelman.

TAPAHTUMAKUVAUS

Kauttamme voit tilata helposti juhliisi myös tapahtumakuvaajan. Yhteistyökumppanimme Isabel Andersson ikuistaa juhlasi ammattitaidolla.